top of page
  • presskit

Τοξικός καπνός στην Αττική από τη φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών, στη Μεταμόρφωση (βίντεο)

Εικόνες και μοντελοποίηση της διασποράς καπνού της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το 15αύγουστο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής , έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το site του Αστεροσκοπίου Αθηνών, meteo.gr.

Μέσα από την κάμερα καιρού στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη, το meteo.gr μας παρουσιάζει την πορεία του τοξικού καπνού που "έπνιξε" κυρίως τη Δυτική Αττική κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο ανακύκλωσης υλικών στη Μεταμόρφωση Αττικής το Σάββατο 15 Αυγούστου 2020.

Μέσω μοντελοποίησης της διασποράς του καπνού από αριθμητικό μοντέλο παρουσιάζεται εποπτική εικόνα της συγκέντρωσης και της πορείας των αερολυμάτων που απελευθερώθηκαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.


ΕΑΑ-Πεντέλη, 16 Αυγούστου 2020, 12:00:


Και δεύτερη πυρκαγιά Το Αστεροσκοπίο Αθηνών την ίδια ημέρα δημοσίευσε και δεύτερο βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης του καιρού στη Νίκαια, στα πλάνα του οποίο βλέπουμε και μία ακόμη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αττική, την ίδια ημέρα 8 ώρες αργότερα, ευτυχώς μικρότερης διάρκειας και έντασης.


ΕΑΑ-Πεντέλη, 16 Αυγούστου 2020, 20:45:


ΠΗΓΗ: meteo.gr


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page