top of page
  • presskit

Εμπρηστική επίθεση στον Μένιο Φουρθιώτη!

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, σημειώθηκε εχθές τα μεσάνυχτα, όταν άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, ενώ θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί και ο ίδιος πολύ σοβαρά.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, από την έκρηξη έσπασαν τζάμια και καταστράφηκε ολοσχερώς το φυλάκιο ασφαλείας που υπάρχει στον περίβολο του σπιτιού.

Αναλυτικά ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».


«Η Δημοσιογραφία δεν εκβιάζεται»

Ο παρουσιαστής είναι προ των πυλών για την επανέκδοση της εφημερίδας του "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS" η οποία, όπως προδίδει ο τίτλος αλλά και μας έχει συνηθίσει μέσα από τις εκπομπές του, θα περιλαμβάνει άκρως αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, τόσο για πολιτικά όσο και για επιχειρηματικά σκάνδαλα.

Ο ίδιος όμως φαίνεται να μην πτοείται από την επίθεση, αναφέροντας σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο:

«Η δημοσιογραφία είναι ανεξάρτητη, ελεύθερη δεν εκβιάζεται δεν εκφοβίζεται και δεν φιμώνεται! Οι πράξεις αυτές δεν απειλή κατα του Τύπου αλλά κατα της Δημοκρατίας ! Τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας !»


Οι πληροφορίες της «γειτονιάς»...

Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ενώ τη στιγμή της επίθεσης ο Μένιος Φουρθιώτης κοιμόταν εντός της οικείας, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, δεν χτύπησαν το κουδούνι, ούτε ενόχλησαν για ενημέρωση και περαιτέρω έρευνα τον παρουσιαστή, επειδή οι γείτονες τους ανέφεραν ότι ο ίδιος έλειπε σε διακοπές...


Στο σημείο βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί με "γκαζάκια" ενώ περαιτέρω ανάκριση και στοιχεία συγκεντρώνει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.


0 Σχόλια
bottom of page