top of page
  • presskit

Ρόδος: 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα!

Σοκαριστική αποκάλυψη στην Ελλάδα του 2020. Τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα του κορωνοϊού, ήρθαν με, δυστυχώς, πολύ θλιβερό τρόπο.


Ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις 9 ετών, λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο.



Η μικρή είχε πάει με τη μητέρα της - άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλο - στο φούρνο της γειτονιάς να πάρουν ψωμί. Εκεί το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε.

Η Ρόδος, το νησί των Ιπποτών, με τα αμέτρητα πολυτελή ξενοδοχεία που κάθε χρόνο "βούλιαζε" στην κυριολεξία από τους αναρίθμητους τουρίστες, μέχρι στιγμής είναι άδεια, καθώς τα ξενοδοχεία δεν έχουν ανοίξει ακόμα.


Για κάποιους ανθρώπους όμως, αυτό δεν είναι απλά μια στατιστική, είναι η σκληρή καθημερινότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Έτσι και στην περίπτωση αυτή, η μητέρα του κοριτσιού και της δίδυμης αδελφής της, είναι άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος, με αβέβαιο μέλλον αφού κανείς δεν γνωρίζει αν και πόσα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα μπορέσουν να επαναπροσλάβουν.

Η γυναίκα προσπαθεί μόνη να φροντίσει τις δίδυμες κόρες της, και με πολύ μεγάλη δυσκολία αντιμετωπίζει της υποχρεώσεις της οικογένειας.




0 Σχόλια
bottom of page