top of page
  • Εικόνα συγγραφέαEvita La

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στη Πρώτη Σερρών

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (03/08/20) το πρωί στη Πρώτη Σερρών, όταν μικρό αεροσκάφος έπεσε στη πρόσοψη οικείας, στην πλατεία του χωριού. Δεν άλλοι σημειώθηκαν τραυματίες εκτός από τον οδηγό του αεροσκάφους, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σερρών φέροντας, ελαφρά ευτυχώς, τραύματα

Πηγή: cnn.gr, ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ / INTIME

Ατύχημα συνέβη, σήμερα το πρωί στη Πρώτη Σερρών,καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- ο 19χρονος χειριστής του μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους, ενώ πετούσε για αρκετή ώρα, αρκετά χαμηλά γύρω από τη περιοχή, χτύπησε με το φτερό του ένα ψηλό δέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να ακολουθήσει πτώση του αεροσκάφους στη πρόσοψη οικείας που βρισκόταν τη πλατεία του χωριού.


Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός κατοίκου από την πτώση, ενώ το 19χρονος χειριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών χωρίς να διατρέχει ωστόσο κίνδυνο.

Ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως χαίρεται που ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο κάποια ελαφριά τραύματα, όπως και ότι δεν υπήρξαν θύματα.


Επιπλεόν, σχολίασε πως δεν υπάρχει πρόθεση να αναζητηθούν ευθύνες για το ατύχημα, αντιθέτως θα παραχθεί στον 19χρονο χειριστή και κάτοικο της περιοχής, κάθε δύνατη βοήθεια εφόσον κριθεί απαραίτητο.


Πηγή: CNN Greece, Newsbomb


0 Σχόλια
bottom of page