top of page
  • presskit

Μένιος Φουρθιώτης : νέα στοιχεία σχετικά με την επίθεση στο σπίτι του.

Νέα στοιχεία προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας για την εμπρηστική επίθεση κατά του Μένιου Φουρθιώτη, που σημειώθηκε εχθές τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στην Εκάλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν τρεις φυάλες βουτανίου και δύο μπουκάλια με εύλεκτο υγρό, χωρητικότητας 1,5 λίτρου. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι αν είχαν προλάβει να εκραγούν, αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα μιλούσαμε και για θύματα.


Ο ρόλος του γείτονα

Η φωτιά που ξέσπασε στο φυλάκιο της οικείας, σβήστηκε πριν καταφθάσει η πυρσοβεστική, από έναν γείτονα, ο οποίος αντελήφθη το συμβάν και έσπευσε να την καταβρέξει με το λάστιχο του ποτίσματος!


Συνδιαστικά με την ώρα της ενέργειας, η επίθεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλέον "δολοφονική" καθώς από τύχη δεν υπήρξαν θύματα είτε από τον ίδιο είτε από περίοικους ή ακόμα και τον ίδιο τον γείτονα που παρενέβη.


Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος από το όλο γεγονός τονίζοντας την έκπληξή του όταν βγαίνοντας ανίδεος το πρωί από το σπίτι του, είδε τις κορδέλες της Αστυνομίας και το φυλάκιο καμένο.


Θυμίζουμε ότι οι Αρχές που έσπευσαν στο συμβάν, πίστεψαν μαρτυρία του γείτονα ότι ο Μένιος Φουρθιώτης έλειπε σε διακοπές, και δεν χτύπησαν το κουδούνι, ούτε τον αναζήτησαν τηλεφωνικά.


0 Σχόλια
bottom of page