top of page
  • Εικόνα συγγραφέαEvita La

Άρης-ΑΕΚ 1-4: Εύκολη νίκη για την Ένωση

Στην 2η θέση βρίσκεται πλεόν η ΑΕΚ μετά την άνετη νίκη που σημείωσε στο Κλεάνθης Βικελίδης με δυο γκολ του Ολιβέιρα κι από ένα των Σιμόες και Σιμάνσκι.

Ο Ολιβέιρα έβαλε μπροστά την ΑΕΚ στο 24ο λεπτό. Ο Βέρντε έβγαλε για τον Ολιβέιρα, ο Μπαγκαλιάνης έχασε το κοντρόλ, ο Πορτογάλος γύρισε και με ένα εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.


Η φάση ξεκίνησε από το κλέψιμο του Τσιγκρίνσκι, ο Ιταλός είχε το καθαρό μυαλό να δει τον Ολιβέιρα κι αυτός απέδειξε την εκτελεστική του ικανότητα. Στο 52ο λεπτό Μάνταλος έβγαλε την κάθετη για τον Ολιβέιρα ο οποίος είχε κάνει την κίνηση για αριστερά.  Ο Πορτογάλος πρόλαβε τον Κουέστα, τον νικά και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ένωση.


Ο Γκάμα ισοφάρισε προσωρινά για τον Δικέφαλο αν και η παρέμβαση του Τσιγκρίνσκι ήταν καταλυτική για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.


Ο Πορτογάλος πρώτος σκόρερ του Άρη έκανε το σουτ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ουκρανού και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάρκα. Ο Κουέστα είδε την εστία του να παραβιάζεται τέσσερις φορές, αλλά απέτρεψε άλλες τόσες.


Ο Αντρέ Σιμόες στο 62ο λεπτό διεύρυνε σε 1-3 το προβάδισμα της ΑΕΚ στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης και ουσιαστικά διασκέδασε κάθε αμφιβολία για επικράτηση των κιτρινόμαυρων. Ο Πορτογάλος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σάσα - με το χέρι απλωμένο ο Βραζιλιάνος - άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κουέστα.


Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νταμιάν Σιμάνσκι στο 83ο λεπτό. Ο Παουλίνιο έκανε το σουτ και ο Πολωνός - τον οποίον η ΑΕΚ αγόρασε πριν από λίγες ημέρες από την Αχμάτ Γκρόζνι - την έστειλε στα δίχτυα.


Η Βαθμολογία των Playoffs


1. Ολυμπιακός 81

2. ΑΕΚ 62

3. ΠΑΟΚ 60

4. Παναθηναϊκός 50

5. Άρης 38

6. ΟΦΗ 36


Αναλυτικά οι λεπτομέρειες του αγώνα εδώ.


Πηγή: Sports24.


0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page